Algemene voorwaarden

  • Wilt u een afspraak maken met Robijntje's Schmink en Grime, bel dan met 06-517 26 513. Een WhatsApp sturen kan ook of stuur een email naar info@ robijntjesschmink.nl. Wanneer u de datum, de locatie, de tijdsduur en het aantal kinderen dat geschminkt moet worden aan mij doorgeeft, kan ik u een vrijblijvende offerte op maat sturen.
  • Het schminken of zetten van een glitter/lak tattoo kost tussen de 5 en 10 minuten per kind, afhankelijk van het soort ontwerp dat kinderen wensen.
  • Bij een combinatie schminken/tattoo's kunnen de kinderen bij de aanwezigheid van een wachtrij kiezen tussen een schmink óf een tattoo.
  • Offertes zijn, tenzij anders vermeld, 14 dagen geldig. Indien er binnen deze termijn geen getekend akkoord wordt ontvangen, ga ik ervan uit dat u geen gebruik van mijn diensten wenst te maken. Robijntje's Schmink en Grime heeft dan het recht om in te gaan op andere aanvragen. Particuliere boekingen zijn officieel geboekt na een getekende offerte. U ontvangt daarna de factuur per mail of WhatsApp. Zakelijke boekingen zijn definitief na een betaling van 20% van het totaalbedrag. Dit is te storten op het rekeningnummer vermeld op de factuur. 
  • Betalingen Contante betaling direct na afloop van de werkzaamheden of voor aanvang. 
  • Annuleringen: dienen schriftelijk per email gedaan te worden naar info@robijntjesschmink.nl. Bij annulering 14 dagen voor de boekingsdatum, kunt u kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 14 dagen tot boekingsdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht. Voor zakelijke boekingen houd dit in dat het voorschot NIET wordt teruggestort. Bij annulering van de boekingsdatum zelf wordt 100% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.
  • Tarieven en toeslagen: Robijntje's Schmink en Grime hanteerd een starttarief van 2 uur bij zakelijke boekingen. Wilt u boeken voor een kortere tijd, dan is dat mogelijk, echter het tarief wat u betaald blijft gelijk aan het starttarief van 2 uur.  Voor boekingen op zon- en feestdagen geldt er een toeslag van € 5,- per uur.  Prijzen zijn op basis van één persoon. Indien gewenst (en mits op tijd geboekt) kan ik bekijken of er een 2e schminkster beschikbaar is. Hieraan zijn uiteraard wel extra kosten aan verbonden.
  • Werkomstandigheden: de opdrachtgever zorgt voor voldoende licht, een tafel en 2 stoelen, de mogelijkheid tot verversen van water en als er buiten geschminkt wordt, een overkapping bij regen of beschutting bij veel zon/hitte. Robijntje's Schmink en Grime komt van te voren om alles voor te bereiden en klaar te zetten. Ongeveer 3 kwartier voor de eindtijd nadert bepaald Robijntje's Schmink en Grime welke kinderen er nog binnen de vastgestelde tijd geschminkt kunnen worden. De rij zal op een vriendelijke wijze worden gesloten. Bij boekingen met een vast aantal te schminken kinderen geldt dat Robijntje's Schmink en Grime aanwezig is gedurende de afgesproken tijden en de afgespoken werkzaamheden netjes afrond. Na iedere 2 uur dat geschminkt wordt heeft Robijntje's Schmink het recht op een kwartier doorbetaalde  pauze.
  • Aansprakelijkheid: Robijntje's Schmink en Grime is niet aansprakelijk aan materialen of personen, tenzij er sprake mocht zijn van opzet, grove schuld of nalatigheid. Alle materialen zijn hypoallergeen en huidvriendelijk. Ik werk uitsluitend met schmink op waterbasis en is zodoende makkelijk met water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren bevatten echter veel pigment en kunnen na het wassen een kleurzweem achterlaten op de huid. Deze is met babyolie te verwijderen.
  • Foto's: Tijdens de opdrachten kunnen er foto's gemaakt worden van geschminkte personen of schminklocatie. Deze foto's kan ik dan op de website of op social media plaatsen. Dit om een impressie van opdrachten te laten zien aan anderen. Komt u uw foto of die van u kind tegen op de website of op mijn social media en heeft u hier bezwaren tegen, laat het mij dan weten, dan zal ik de foto verwijderen. Het is niet toegestaan beeldmateriaal van mijn site of van mijn social media te gebruiken  zonder schriftelijke toestemming van Robijntje's Schmink en Grime.